Taiji

Taijin kautta saamani kokemus rauhoittumisesta, hengityksen syventämisestä ja nivelten pehmeästä hoitamisesta ovat auttaneet merkittävästi omassa kuntoutuksessani. Hengityksen yhdistäminen fyysiseen harjoitteluun auttaa vetämään vauhdin alas luontevasti. Liikesarjat hoitavat ja avaavat niveliä koko kehossa, varpaista päälakeen.

Taijissa opetellaan vaikuttamaan itse omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Taijin avulla vahvistetaan ja kehitetään ihmisen omaa luontaista kykyä parantua. Pysähtymällä voit paitsi tuntea miten kehosi voi, myös kuulla mitä kehosi tarvitsee: joskus lääke on punttisaliharjoittelu, joskus päiväunet.

Taiji auttaa stressin hallintaan ja stressin vaikutusten poistamiseen kehosta.

Liikkeen, hengityksen, keskittymisen sekä rangan kiertojen ja alaraajalihasten vahvistamisen kautta palautetaan tasapaino kehoon ja mieleen.

Palvelut

Ota yhteyttä, niin pohditaan sopiva kokonaisuus. Tässä vain muutamia esimerkkejä:

Luentoja kokonaisvaltaisesta terveyden hoitamisesta; meihin vaikuttavat muun muassa ilma, mieli, muut ihmiset, ravinto ja liikunta.

Taiji- harjoituksia (alkulämmittely, kuvion harjoittelua, loppurentoutus).

Pareittain tai itsenäisesti erilaisia kiinalaisia pehmeitä akupunktiohoitoja (esim. kasvojen, niskan, selän käsittely).

TYKY-päivillä taiji vahvistaa työyhteisön yhteenkuuluvuutta ja ryhmädynamiikkaa; harjoituksista osa tehdään pareittain ja saadaan yhdessä kokemus sekä hauskasta liikuntahetkestä että pehmeästä rentoudesta.