Tehojakso

Kun TYKY-toiminnalla haetaan tehokkaammin tuloksia työntekijöiden terveyteen, yhtenä mallina on interventio-jakson järjestäminen.

Esimerkki sisällöstä:

Starttiluento mukautettuna työyhteisön tarpeisiin.

Työpisteiden ergonomian tarkistus mikäli tarvetta.

Yksilökohtainen ravinto- ja liikuntaneuvonta, joka tehdään yhdessä työntekijän kanssa + seuranta.

Yhteinen motivointiluento, jossa voidaan tarkastella erikseen vielä tiettyjä teemoja.

Yksilövalmennus

Yksilövastaanotolla on tarkoitus kartoittaa juuri sinun tilanteesi.

Tarvitsetko apua ruokavalion muutokseen? Haluatko aloittaa kuntoilun turvallisesti ja järkevästi? Haluatko eroon niskahartia-seudun jäykkyydestä ja toistuvasta päänsärystä? Kaipaatko vinkkejä perinteisen lääketieteellisen hoidon rinnalle, siitä miten itse voit vaikuttaa esimerkiksi selän tai nivelten kuntoon?

Vastaanotto sisältää fysioterapeuttisen alkukartoituksen, tutkimuksen ja haastattelun. Niiden avulla pyrin löytämään vaivojen syyn ja ratkaisun. Taustalla on lääketieteellinen tieto, mutta pidän vastaanotollani maalaisjärjen mukana. Yhdessä etsimme juuri sinulle sopivat keinot. Tarvittaessa annan yksinkertaiset, mutta tehokkaat voimisteluohjeet tai autan sinua vaikkapa käytännössä ruokavalion toteuttamisessa.

En kuitenkaan tee fysioterapiaa tai anna hoitoja. Ohjaan sinut tarvittaessa eteenpäin.

Vahvuuteni on laaja-alainen hoito-ote kipuihin. Olen todennut, että se on tehokkainta, sillä vaivojen takana on hyvin usein syykimppu. Vastaanoton jälkeen autan sinua vielä sähköpostitse tai puhelimitse. Voit myös tulla kontrollikäynnille noin kolmen kuukauden kuluttua vastaanotosta. Kontrollikäynnillä tarkistetaan ja päivitetään tilanteesi.

Autan sinua konkreettisesti tavoitteiden saavuttamisessa. Kun saat alussa asiantuntijan apua ja tietoja, on muutosten toteuttaminen huomattavasti helpompaa. Saat motivaatiota ja puhtia uuden alkuun!

 

Vastaanottoni on Raisiossa, osoitteessa Peltokummunkuja 4. Teen tarvittaessa myös kotikäyntejä.